Nem tudják az orvosok, mi a baja Andor Évának

Andor Éva a TV2 műsorvezetője
Vágólapra másolva!
Orvostól orvoshoz járt Andor Éva, a TV2 műsorvezetője, hogy kiderítse, mi okozhatja erős lábfájdalmát. A szakemberek nem találták meg a probléma forrását, sokáig sötétben tapogatóztak - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

A Tények műsorvezetőjének, Andor Évának tavaly júniusban részlegesen elszakadt az izom a jobb lábában. De már pár hónappal kisebb balesete előtt is fájlalta a lábát. Az orvosok sem tudták sokáig megfejteni, mi lehet a baj.

- mondta a Ripostnak.

Összevissza vizsgálgattak: voltam röntgenen, MRI-n, és ultrahangon is. A szakemberek arra gyanakodtak, hogy a gerincemben lehet a probléma, hogy porckorongsérvem van - folytatta.

– mondta Andor Éva, akinek fájdalmai enyhítésére gyógytornát írtak elő.

Jó néhány hónapja jár már gyógytornára. Az előírtak szerint a gerince melletti izmokat kell erősítenie, hogy olyan pozícióban legyen, hogy a becsípődött ideget ne terhelhesse.

Elég kemények a gyakorlatok. Olyan helyeken van izomlázam, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek – tette hozzá, megjegyezve: rengeteget javult már az állapota.

Andor Éva, a TV2 műsorvezetője Forrás:Talán Csaba

Kijelenthetem, hogy kilencvenöt százalékos a javulás! De, amikor beteg vagyok, mint például most, még mindig érzem a fájdalmat – jegyezte meg Andor Éva.

A műsorvezető 18 éves kora óta folyamatosan mozog. Naponta járt futni, ám a gyógytorna miatt jó ideig fel kellett függesztenie az edzéseket, ennek ellenére is lefogyott jó néhány kilót.

„Hosszú évek óta mindig időt szakítottam a futásra, de ezt most félbe kellett szakítanom a gyógytorna miatt. A kettő együtt nem végezhető. Egyébként lefogytam. Ez persze az életmódváltásomnak is köszönhető. Azt tervezem, hogy lassan visszatérek a rendes edzéshez, és szeretnék rendszeresen eljárni jógázni is.

- tette hozzá Andor Éva.