Nótár Mary vágya teljesült, Kocsis Tibor haja kinőtt

Sztárban sztár + 1 kicsi
Vágólapra másolva!
Nótár Mary már régen el akarta énekelni a Most múlik pontosant valamilyen műsorban, a Sztárban sztár + 1 kicsiben feladatnak kapta, így örömmel állt neki. Az estét Kocsis Tibor és Zöldi Lara nyerte, előbbi parókában ugrándozott.
Vágólapra másolva!

Lement a nyolcadik adása a SuperTV2-n a Sztárban sztár + 1 kicsinek, sok szórakoztató produkcióval. Nagy Adri és Nagy Bogi a mai adásban Cherként és Cyndi Lauperként pörgették vissza az időt, Tunyogi Orsi és Ganxsta Zolee dalát - amit annyiszor adtak le egykor a rádiók, a kilencvenes években, hogy bele lehetett pusztulni - Tóth Gabi és Fodor Erik adta elő nagy vígan. Nagy Adriék előadását itt megnézheti:

A Cotton Eye Joe című slágerrel próbálkozott ezen az estén Veréb Tamás és Fodor Eliza, Rick Astley karakteres hangja mellett a cseppet sem könnyű mozgását is el kellett sajátítania Varga Szabinak és Vastag Tamásnak. Utánuk az a különös helyzet alakult ki, hogy Király Viktornak kellett szakvéleményt mondania (szombat, A Dalban azonos szinten lévő versenyzők voltak, egy nappal később, egy másik tévéstúdióban az egyik zsűritag, a másik versenyző volt). Alább a Cotton Eye Joe:

A Bëlga egyik dalát kapta Rácz Gergő és Malaczkó Anna, Kocsis Tibinek és Larának pedig Hozier és Annie Lennox bőrébe kellett bújniuk. Kozma Orsi és Boti a Mágnás Miska egyik kulcsjelenete segítségével mutathatták meg a színészi vénájukat, Gwen Stefani és Eve dalát pedig Keresztes Ildikó és Lingura Dia kapták.

Hevesi Tamás és Horváth Csenge ezúttal Macklemore és Ray Dalton bőrébe bújt ma este, elég durván néztek ki. A végére maradt Nótár Mary és Radics Jani, akik a Most múlik pontosan című gyönyörű dalt adták elő. Nézze, hallgassa itt:

A stúdió összpontszám szerint magasan vezetett Kocsis Tibor és duettpartnere, Veréb Tamásék viszont csak tizedik helyen álltak. A közönség szavazatai megerősítették az X-Faktor győztest az élen, így az estét Kocsis és Zöldi Lara nyerte. Alább egy kép az énekesről, aki olyan frizurát kapott, mint amilyen Havas Jonnak van a Trónok harcában: