Szakított a TV2 sztárja és Gyurta Dániel

Cserpes
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura alig egy hete még közös fotót posztolt az olimpiai bajnok úszóval, de úgy tudni, már nincs együtt Gyurta Dániellel.
Vágólapra másolva!

Másfél év után vége lett Cserpes Laura és Gyurta Dániel szerelmének a Blikk szerint. A lap egy informátorra hivatkozva azt írja, egy ideje külön utakon járnak. A páros nem akart nyilatkozni, de állítólag egy ideje nem volt minden felhőtlen köztük, a sok munka teljesen felőrölte a kapcsolatukat.

Forrás: Cserpes Laura / Facebook

Cserpesék nem beszéltek a kapcsolatról korábban sem, és nem is nagyon mutatkoztak együtt, egyelőre egyikük sem kommentálta a szakítást.

"Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz, vagy külföldi edzőtáborokba utazik, legutóbb épp a Távol-Keleten, Szingapúrban volt. Idén azonban egyedül utazgatott, pedig tavaly Floridába magával vitte a szerelmét is. De rengeteg más dolog leköti azt az egyébként is kevés szabadidejét, amely egy élsportolónak megadatik" - írja a lap.

Cserpes Laura jelenleg a TV2 sorozatában, a Korhatáros szerelemben látható, egy Lili nevű lányt alakít, aki egyedül maradt egy szakítás után.