Gyerekműsorban bohóckodott, most elképesztő orgazmusokat ígér

2018.01.26. 07:59

A Barney és barátai című gyerekműsor egykori szereplője, David Joyner tantraszakértővé avanzsált, ma már szexuális tanácsadásból él.

Mint azt a Vice kiderítette, a Barney és barátai lila dinoszauruszát egykor megszemélyesítő David Joyner ma már egészen mással keresi a kenyerét, "tantrikusszex-szakértőként és spirituális gyógyítóként" elképesztő orgazmusokat ígér a hölgyeknek.

David Joyner 2007-benForrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Michael Buckner

Háromórás kurzusára 350 dollárért lehet jelentkezni, ezért a pénzért a szexuális tanácsadás mellett rituális fürdőzés, masszázs és csakratisztítás is jár. 

Elég nagy váltás ez ahhoz képest, hogy 1991 és 2001 között Joyner még a címben szereplő Barney-t, a lila dinoszauruszt játszotta az említett gyerekműsorban – akkoriban leginkább így láthattuk, ahogy itt a még kislány Selena Gomez oldalán:

Forrás: PBS

Joyner korábban elmondta, szörnyen kényelmetlen volt egyébként a jelmezben forgatni, mert amellett, hogy meleg volt, alig volt benne hely, főleg, hogy – miután rövid karokkal rendelkező T-Rexről volt szó – a karjait sem tudta rendesen kinyújtani.

A férfi egyébként a színészettel sem hagyott fel teljesen, 2016-ban például a Shameless – Szégyentelenek-ben és Az alelnök-ben is feltűnt egy-egy epizódban.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK