Tóth Vera: Nekem a színpad mindig egy sztriptíztáncos bár volt

Sztárban sztár Tóth Vera Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Tóth Vera bátran vállalja magát a közösségi oldalakon, smink nélkül is megmutatja magát a követőknek, és a barátaival töltött estéiről is tölt fel képeket, videókat. Sokáig volt gondja a súlyával, és azt is elmesélte, miért döntött a műtét mellett.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem bánná, ha egy cikk sem születne róla, szívesen kommunikál a közönséggel, szereti nekik személyesen elmondani, vagy megmutatni, hogy mi történik vele. "Szerintem nincs ebben semmi. Az az igazság, hogy nem vagyunk normálisak, van egy ilyen bennünk, kicsit elvetemültek vagyunk" - mesélte Garaminak.

Tóth Verát a Megasztár előtt szülőhelye környékén már ismerték, biztatták, hogy jelentkezzen tévés tehetségkutatóba, magától nem nagyon akart, nem volt önbizalma. "A túlsúly nem ad egy nagy önbizalmat az embernek" - mondta. A súlyával később is voltak gondjai, azt meséli, nagyon kellett neki ez a fogyás. "Azért nem szerettem magam, mert nem éreztem jól magam egészségileg a saját bőrömben.

Ahhoz, hogy testileg, lelkileg jól legyek, nekem ezt egyensúlyba kell hozni. Mindig volt egy vékony tudatom, éreztem, hogy nem vagyok ez, nekem le kell fogyni. Valahogy én ezt nem tudtam elviselni magamon."

"A kövér emberek végtelenül magányos emberek, nagyon kevesen értik meg őket és értik az ő lelküket. A tested börtönében élsz. Egy kövér embernek, hogy felálljon-e a székből, fél óra gondolkodás. Fel merjek-e állni társaságban a székből? Akkor felhívom magamra a figyelmert, és mit fognak szólni, mit fognak gondolni. Én még egy bántást nem bírok elvilselni, mert belehalok" - mesélte.

A színpadon mindig meztelennek érezte magát, ott nem érdekelte a teste. "Nekem a színpad mindig egy sztriptíztáncos bár volt, én ott felmentem és levetkőztem, ott nem érdekelt a testem soha. Teljes fényemmel ragyogtam, és az voltam, aki vagyok. Valahol ezt akartam az életemben is elérni, hogy olyan felszabadult legyek, mint a színpadon."

Az énekesnő arról is mesélt, hogy érzi magát most a bőrében, és miért volt olyan nehéz a fogyása.