Luxus Vivi 800 ezerért vesz babakocsit

Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vasvári Vivien a Feleségek Luxuskivitelben című TV sorozat egyik szereplője
Vágólapra másolva!
Luxus Vivi eldöntötte, hogy  második gyermekének nem fog feleslegesen drága holmikat venni, de egy dologhoz ragaszkodik: a nyolcszázezres babakocsihoz.
Vágólapra másolva!

A Feleségek luxuskivitelben szereplője már nagyon várja második gyermeke érkezését, de egyelőre nem tudja rendezgetni a babaszobát. "Költözni is kéne, de mivel a luxuslakóparkból, ahol élünk, nem akarunk elköltözni, csak itteni ingatlanok jöhetnek szóba. Sem eladó, sem kiadó lakás nincs most. Nem tudok mit berendezni" - árulta el a Borsnak Vivi, aki nem tagadja, első gyermekét olyannyira tejben-vajban fürösztötte, hogy nem sajnálta megvenni a hatvanezres rugdalózót sem.

"Tanultam belőle, már nem fogom ezt a hibát elkövetni!" - tette hozzá.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Arianánál hülye voltam, mindent megvettem, amibe belebotlottam. Rájöttem, felesleges drága ruhákat venni a gyereknek, mert két hét alatt kinövi. Lesz pár márkás holmija a fiamnak, de csak azért, ha valahol meg kell jelenni, jól nézzen ki. Alig várom már, hogy Dalmával együtt babázzunk!" - mondta a lapnak. Arról is beszélt, hogy csak egy dologhoz ragaszkodik: a 800 ezres spéci babakocsihoz,hogy könnyen tudja tolni a hóban a kicsit.