Utoljára pontozott a Sztárban sztár + 1 kicsi zsűrije

Sztárban sztár meg egy kicsi
Vágólapra másolva!
Január 28-án lement a SuperTV2-n a show elődöntője. Három Tamás is ünnepelhetett, a kiesettektől pedig nem kell búcsúzni végleg, mert a jövő heti fináléban közös produkcióval jönnek.
Vágólapra másolva!
István, a király a SuperTV2 stúdiójában

Ezen az estén Tóth Gabi és Fodor Erik rockoperát énekelt, Sebestyén Mártát és Varga Miklóst alakította a színpadon, az István, a király egy jelenetét elevenítette meg. A zsűri elalélt a gyönyörtől, Tóth Vera zsűritagként annyira meghatódott húga előadásától, hogy el is pityeregte magát.

A Halott pénz egy dalát is előadták

Vastag Tamás és Varga Szabi ezúttal egy Halott Pénz-dalt adott elő, az Ottawan együttes bőrébe bújva csapott bulit Kocsis Tibi és Zöldi Lara. Király Viktorként és Király Lindaként mutatta meg magát Veréb Tamás és Fodor Eliza, előkerült az Opus együttes is (Levelet kaptam, lájf), de mindenki ügyesen tette a dolgát, alaposan felkészültek a hét során. Minden előadást visszanézhet itt.

Liza Minnellik

A zsűri pontozása után Tóth Gabiék kanyarodtak az élre, őket Vastag Tamásék követték. Rácz Gergőék és Kozma Orsiék ekkor elég hátul álltak. Utána szokás szerint a duettek pontozták egymást, a stúdió versenypontok alapján a Vastag Tamás és Varga Szabolcs alkotta páros ugrott az élre. Ezen az estén a top 5-ös csapatot is ki kellett választani, úgyhogy a versenydalok előadása után húsz perccel még volt miért szavazni.

A hetet a Varga-Vastag duó nyerte. Eztán az elmúlt nyolc versenynap eredményeit összesítették, így kiderült, mely öt páros mehet a döntőbe. A top 5-be kerültek így Hevesi Tamás, Nagy Adri, Veréb Tamás, Vastag Tamás, Kocsis Tibor és kis párjaik.

Jövő héten döntő, mindenki kétszer áll színpadra, a kiesettek pedig közös produkcióval jönnek.