Űrlény haver, megölt rapper, rabló csajok - tíz új sorozat februárra

Good Girls
Vágólapra másolva!
Hamarosan egy 500 évvel későbbi világban kalandozhatunk, miközben megtörtént bűneseteket is kapunk a képernyőn, többek között Tupac Shakur és Notorious B.I.G. meggyilkolásának is újra tanúi lehetünk. Visszatér Christina Hendricks, James Purefoy és Jeff Daniels, egy vendégszerepre Alec Baldwin is beugrik, az Agymenők Johnny Galeckije pedig a Bibliához nyúl alapanyagért, persze humoros formában. Februárban is érkezik pár izgalmas sorozat a képernyőre, ezekből mutatunk be tízet.
Vágólapra másolva!

A.P. Bio

Bemutató: február 1., NBC

Történet: Vígjátéksorozat egy filozófiaprofesszorról, aki lecsúszik álmai munkájáról, és egy középiskolában kénytelen biológiát tanítani – kiderül azonban, hogy van néhány olyan tehetséges tanítványa, akiknek segítségével előrébb léphet.

Szereplők: A Felhőtlen Philadelphia Dennise, Glenn Howerton játssza a tanárt, az igazgató bőrébe pedig a Férjek gyöngyé-ben Spence-ként látott Patton Oswalt bújt.

Készítők: Az idei Golden Globe-gála házigazdája, a késő esti talkshow-t is vivő Seth Meyers, akinek a munkáját Mike O'Brien és Lorne Michaels segítik, mindketten a Saturday Night Live-ból lehetnek ismerősek.

Altered Carbon

Bemutató: február 2., Netflix

Történet: A távoli jövőben, 500 év múlva játszódó sci-fiben a szereplők egy olyan világban kalandoznak, ahol a halál után az emberek személyiségét letöltik, és áthelyezik egy másik testbe.

Szereplők: A vicces nevű Takeshi Kovacs szerepében Joel Kinnamant (House of Cards) láthatjuk, de James Purefoy is újra sorozatban vállalt munkát a Hap and Leonard után.

Készítők: A széria Richard K. Morgan 2002-es cyberpunk regényéből készült, a Nagy Sándor, a hódító, a Viharsziget és a Terminátor: Genisys forgatókönyvírója, Laeta Kalogridis ültette át a képernyőre.

Here and Now

Bemutató: február 11., HBO

Történet: Sötét humorú, drámai elemeket sem nélkülöző sorozat egy modern családról, ahol a filozófiaprofesszorként dolgozó apa és az ügyvéd anya Szomáliából, Vietnamból és Kolumbiából is adoptált egy-egy gyereket.

Szereplők: A házaspárt Holly Hunter és Tim Robbins játssza, a gyerekek szerepében Jerrika Hinton, Raymond Lee és Daniel Zovatto látható.

Készítők: Alan Ball a Sírhant művek és a True Blood – Inni és élni hagyni után ismét az HBO-nak dolgozik.

Everything Sucks!

Bemutató: február 16., Netflix

Történet: A felnőtté válásról szóló komédia, amely a kilencvenes évek tinédzserkultúráját parodizálja, egy Boring (vagyis Unalmas) nevű kisvárosban játszódik a VHS-korszakban.

Szereplők: Fiatal színészek, többüknek ez az első komolyabb munkája. A tinik közül egyedül Peyton Kennedy lehet valamennyire ismerős, őt A fogoly című filmben láttuk, az Elrabolva sorozatváltozatában is feltűnt.

Készítők: Az Őrülten hiányzol és a Kísértés írója, Ben York Jones és a Kapuzárás-t jegyző Michael Mohan.

Seven Seconds

Bemutató: február 23., Netflix

Történet: Antologikus krimisorozat, elsőként egy fekete tinédzser történetét ismerhetjük meg, akit véletlenül halálra gázol egy fehér rendőr – ami rasszista botrányokhoz vezet a városkában.

Szereplők:Az ember gyermeké-ben látott Clare-Hope Ashitey mellett Beau Knapp (Rendes fickók), illetve a Bűnök és előítéletek-ért két Emmy-díjat nyert Regina King.

Készítők: Alapul a Mayor című orosz film szolgál, az alkotó a Döglött akták és a Gyilkosság producere, Veena Sud.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk öt sorozatot!