58 milliárd forintért vették meg Reese Witherspoon sorozatát

2018.02.01. 11:13

Az Apple 240 millió dollárt, nagyjából 58 milliárd forintot fizetett Reese Witherspoon és Jennifer Aniston közös sorozatáért.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston közös projektjéért az előbbi színésznő produkciós cégén, a Hello Sunshine-on keresztül lehetett licitálni, végül az Apple szerezte meg a jogokat.

A sorozatgyártásba frissen beszállt cég 240 millió dollárt, körülbelül 58 milliárd forintnyi összeget fizetett, alighanem a tévétörténet egyik legdrágább ügyletét bonyolította le – az Apple TV vezérei, Zack Van Amburg és Jamie Elricht szerint azonban így is megérte, úgy vélik, Witherspoonnak különleges érzéke van a jövőbeli trendekhez, mindig egy lépéssel a többiek előtt jár.

Reese Witherspoon és Jennifer AnistonForrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

A projekt Brian Stelter könyve, a Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV alapján mutatja be a reggeli tévéműsorok világát, mindkét színésznő egy ilyen produkció házigazdáját játssza.

Anistonnak a Jóbarátok óta ez lesz az első komolyabb képernyős munkája, Witherspoont legutóbb a Hatalmas kis hazugságok-ban láthattuk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK