Kórházba került Boros Lajos

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
A szíve miatt került kórházba Boros Lajos, hétfő óta fekszik a kardiológián.
Vágólapra másolva!

A rádiós a Blikknek elárulta, a szíve mindössze 35 százalékon ketyeg, ezért jelenleg tetőtől talpig vizsgálatokat végeznek rajta, hogy kiderüljön, mi ennek az oka.

"Nagyon érdekes a helyzet, mert miközben naponta úszom 1500 métert, nem tudok felmenni egy lépcsőn. Többször fordult elő az utóbbi időben, hogy meg kellett állnom, mert nem bírtam továbbmenni, nagyon szédültem, nem éreztem jól magam. Ezért hívtam fel egy barátomat, aki közölte, azonnal irány a kardiológia. Befektetett, hogy kiderüljön, mi történik" - mondta a lapnak.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Üzenem mindenkinek, aki a temetésemet tervezgette, hogy még várhatnak. Egyelőre, ahogy mondani szoktam, három-négy komoly betegség küzd bennem egymással, de mindezt értem teszik. És amíg ez így van, egymással vannak elfoglalva, nem velem, így velem minden rendben van" - tette hozzá.