Elképesztő reklámokkal készülnek a világ legnagyobb bulijára

Cindy Crawford
Vágólapra másolva!
Morgan Freeman a Trónok harca törpéjével rappel, egy csokigolyó Danny DeVitóvá változik, Anthony Hopkins rezzenéstelen arccal etet egy pávát, Cindy Crawford pedig megismétli 26 évvel ezelőtti szerepét. Február 4-én játsszák az 52. Super Bowlt, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntőjét, ahol már a szünetekben játszott reklámok is külön műsorszámnak számítanak – ezekből válogattunk, nézze meg a szórakoztató videókat!
Vágólapra másolva!

Az amerikaifoci-liga döntője, a Super Bowl igazi népünnepélynek számít az Egyesült Államokban, a közvetítése hagyományosan a legnézettebb tévéműsor, az eddigi rekordot tartó, 2015-ös mérkőzésre 114,4 millióan voltak kíváncsiak.

Ezenkívül öt olyan Super Bowl volt még, amely 110 milliós nézettség fölött hozott, sőt az amerikai tévétörténet húsz legnépszerűbb adása közé a focidöntők mellé csak a M.A.S.H. fináléja tudott beférkőzni a kilencedik helyre a maga 105,9 millió nézőjével.

Lady Gaga show-ja a tavalyi Super Bowl félidejében Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Az elképesztő nézettségnek megfelelően a hirdetők is odateszik magukat a Super Bowlra: tavaly már ötmillió dollárt fizettek egy harminc másodperces reklámhelyért, így a legnagyobb cégek is általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, jobbára sztárokkal megpakolt reklámjaikat.

A tavalyi termésből itt csemegézhet, az idei kínálatból a következő oldalon mutatunk pár olyat, amely már elérhető a neten.

Lapozzon a folytatásért, jönnek a jobbnál jobb reklámok!