Meglopták a Survivorből ismert Anitát és Klaudiát

Vágólapra másolva!
Egyiptomban történt az eset pár napja, a rimánkodó, könyörgő család kérésére visszavonták a feljelentést.
Vágólapra másolva!

„Ellopták a telefonomat és a pénzemet egy kellemes este után. A saját kézbe vettük az ügyet, megjártuk a rendőrséget, bíróságot” – mesélte Panyik Anita, aki barátnőjével tegnap tért haza Egyiptomból.

Forrás: RTL Klub

A sztori szerint egy bár elé kértek egy taxit, ami hosszan bolyongva vitte a lányokat a szálláshelyükre. Egy adott ponton kiszálltak (nem részletezték, miért), ekkor nyúlt a sofőr a női táskába, és elvette a készpénzt és a telefont – mondták az RTL Reggeliben.

Nyomozni kezdtek

A Survivor két talpraesett szereplője nem hagyta annyiban, amint kiderült, hogy az út alatt, a kocsiban tűnt el a pénz és a készülék, visszamentek a bárba, és megnézették a biztonsági kamara feltételeit, ahol látszott a kocsi oldalára pingált azonosítószám. Onnan a rendőrségre vezetett az útjuk, a sofőr is előkerült hamar, de addigra a telefonra már arab operációs rendszer került, és egy arab nyelvű filmet is megnézett rajta az illető.

24 óra alatt meglett a telefon, a szembesítés is megvolt, és a bíróság másnap már el is ítélte volna a férfit. A lányok beszámolója alapján a családja könyörgött, hogy lépjenek vissza, mert börtönbüntetést kapott volna a taxis – Anita végül jelezte a bírónak, hogy visszavonja a feljelentést.