Lovas Rozi: Amikor a szörny előjött, nagyon nevettem

2018.02.03. 10:24

Lovas Rozi is ott lesz A mi kis falunk folytatásában, karakterének fő motivációja továbbra is az, hogy feleségül menjen Gyurihoz, akit Lengyel Tamás alakít a sorozatban. A színésznő gyerekként sokat volt vidéken, nem ismeretlen számára a falusi környezet és a ház körüli munka - többek közt ezekről mesélt az Origónak.

A színésznő a pajkaszegi polgármester asszisztensét, a falu kultúrfelelősét alakítja az RTL Klub sorozatában, egy kedves, egyszerű, vidéki lányt, kinek legfőbb vágya, hogy párja megkérje a kezét. Erika legfőbb óhaja a második szériában is az, hogy Gyuri felesége legyen, Lengyel Tamással forgatott a legtöbbet.

Forrás: Nanasi Pal

"Eléggé összemosódik az első és a második évad forgatása, innen visszagondolva nem is tudom szétválasztani, hogy mi mikor történt, annyira hasonló volt. Egy nagy együttes élmény az egész a fejemben, hisz ugyanaz a csapat dolgozott a folytatáson és a munka is ugyanolyan szórakoztató volt. Sokat röhögtünk" - mesélte.

Lovas Rozi örült a második évadnak, és ha lenne harmadik, arra is rögtön igent mondana, annyira megszerette a sorozatot.

Forrás: A mi kis falunk / RTL Klub

Erika fő célkitűzése az marad, hogy el akarja magát vetetni Gyurival, de minden epizódnak van egy saját kis története is. Minden epizódnak van egy külön sztorija, de azon belül minden karakter életének is megvannak a saját kérdései, törekvései. Lengyel Tamással már a Válótársakban is dolgoztunk együtt, többször vetődtünk össze, az első perctől megvolt az összhang, szeretek vele dolgozni"- mesélte az Origónak.

Forrás: Lengyel Tamás / Facebook

Az első évad után sok rajongó írt neki, csupa pozitív visszajelzést kapott, és egyre többen ismerték fel az utcán. Úgy érzi, A mi kis falunk szerethető történet, sokan kedvelik azt a világot, amit megjelenít.

„A nagyszüleim Zalavégen, egy nagyon pici kis faluban éltek, sokat voltam náluk gyerekkoromban. Disznóvágáson, tyúketetésen, krumpli szedésen, szüreten, mind ott voltam, ezek a szituációk ismerősek nekem.

Konkrét élményt nem tud kiemelni a sokaságból, de az a nap, amikor az egyik szereplő szörnyjelmezbe bújva riogatta a többieket a tónál, emlékezetes maradt. „Na, ott eléggé küzdöttem a röhögőgörcssel! Mikor Gergő előjött a szörny jelmezében, annyira kellett nevetnem, hogy bujkáltam a többiek között, hogy ne zavarjam a forgatást" - mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK