Kinyírják a Walking Dead-nézők egyik kedvencét?

AMC presents "Talking Dead Live" for the premiere of "The Walking Dead" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 23: Actress Lauren Cohan attends AMC presents "Talking Dead Live" for the premiere of "The Walking Dead" at Hollywood Forever on October 23, 2016 in Hollywood, California. John Sciulli/Getty Images for AMC/AFP
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead sztárja, Lauren Cohan igen kapós a tévés piacon. A cikkben spoiler nincs, csak spekuláció.
Vágólapra másolva!

Hat ajánlata is van a The Walking Dead színésznőjének, Lauren Cohannek a Deadline szerint, és könnyen elképzelhető, hogy pilotot forgat más produkciókkal. Karaktere, Maggie a zombisorozat második évadjában bukkant fel, a nézők hamar megszerették, a harmadiktól állandó szereplő lett. A figura még életben van a sztori szerint, de a Walking Dead írói elég könnyen kinyírnak valakit, ha a dramaturgia miatt arra van szükség.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

Az ő esetében a szerződés lejárta is fontos tényező. Médiaipari pletykák szerint Andrew Lincoln és Norman Reedus messze jobban keresnek, mint a többiek, és Cohan csak egy szerény emelési ajánlatot kapott, amit nem fogadott el. Mivel neki a nyolcadik évad végéig van szerződése, pár héten, hónapon belül ki kell derülnie, akar-e szerepelni a kilencedikben – hiszen a forgatókönyveket tavasszal meg kell írni, és tudniuk kell az íróknak, van-e Maggie, vagy kiszállt a posztapokaliptikus nyomorúságból.

Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

A széria megkapta közben első női showrunnerét, Angela Kang személyében. Ugyan zuhan a nézettség, volt honnan, így még mindig a legnépszerűbb sorozatok közt van a Walking Dead az USA-ban, célcsoportban, 18-49-ben.