Drog, börtön, hajléktalanság, halál: szétcsúszott topmodellek

topmodell
Vágólapra másolva!
A Tyra Banks nevéhez köthető Topmodell leszek! című amerikai műsor még 2003-ban indult, azonban 24 évad után is érdekli a közönséget. Az sem elhanyagolható tény a készítők részéről, hogy hihetetlenül magas áron sikerül értékesíteniük a műsor közötti reklámokat. De mi lett azokkal, akik az elmúlt 15 évben így próbáltak meg betörni a modellek világába? Van, akit néhány hónappal a szereplése után meggyilkoltak, de akad olyan is, aki befutott ugyan, mégis lekapcsolták a zsaruk.
Vágólapra másolva!

Az első győztes

Adrianne Curry volt az első győztese a műsornak, ennek pedig már 15 éve. Győzelme után leszerződött egy New York-i modellügynökséggel, majd számos címlapot bezsebelt a People magazintól a Maximig. Tucatnyi márka reklámarca lett, ennek ellenére nem futott be akkora karriert, hogy a Guccinak pózoljon, így 2006-ban a Playboy címlapján mutatta meg bájait.

2006-ban hozzáment egy zenészhez, természetesen az esküvőjükből is készült egy valóságshow. Alig egy évvel a dínomdánom után, már Dr. Phil műsorában beszéltek arról, hogy gondok vannak a házasságukkal.

Curry a műsorban:

Eva Marcille Pigford, a goromba viselkedése ellenére is megnyerte a műsor harmadik évadát. Egyetemi tanulmányait adta fel azért, hogy a kifutók sztárja legyen. A győzelem számos szerződést hozott neki a konyhára, majd két évvel később beintett korábbi menedzsereinek, akik közül az egyik Tyra Banks volt.

Megváltoztatta a nevét, és modellkedés helyett inkább színészkedni akart. Két évig volt Flo Ride párja, de később Kevin McCall rappertől született meg az első gyermeke. Tavaly novemberben jelentette be, hogy ismét várandós, gyermekének apja pedig Michael Sterling, aki el is jegyezte karácsonykor.

Eva a műroban:

Eva Pigford a műsorban Forrás: YouTube

Eva most:

Eva Marcille Pigford (@evamarcillepigford) által megosztott bejegyzés,

Egy különös fotó után lett öngyilkos a férje

Bár Katie Cleary nem nyerte meg a műsort, de az első évad versenyzőjeként számos előnyt kovácsolt a szereplésből. Az Áll az alku amerikai verziójában tűnt fel, majd leszerződött az E! csatornához, végül kisebb színészi szerepek is megtalálták. Játszott a Chuckban, a Vasember második részében és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságotban is. 2012-ben ment férjhez Andrew Sternhöz. 2014. májusában a Katie boldogan pózolt Leonardo di Caprio és Adrian Grenier oldalán - ekkor egyébként már férjével közösen beadták a válási papírokat.

Egy hónappal később Stern öngyilkosságot követett el és meghalt. Mint később a bíróságon kiderült, a férfi az esküvője után sem készített új végrendeletet, így minden vagyonát a szüleire hagyta, a nejére semmit.

Katie a műsorban:

Katie most:

Összeverekedett a pasijával, lekapcsolták a zsaruk

Elyse Sewellt sokan a legsikeresebb versenyzőnek tartják. Ő is az első évadban próbálta ki magát, és később rengeteg szerződést kapott Ázsiában. Visszatérő modell a Harper Bazaar címlapján, és rendszeresen foglalkoztatta a Chanel is.

2008-ban letartóztatták, amiért egy szállodában összeverekedett a pasijával. A 35 éves Elyse Sewell napjainkban újra az Egyesült Államokban él, már nem modellkedik.

Elyse a műsoban:

Elyse a Harper Bazaar címlapján:

Van még pár jó sztori, lapozzon!