A kritikus Schell Juditon gúnyolódott Tolvai Reni

2018.02.06. 08:23

Igen rosszul fogadta, hogy azonnal kiesett A Dalból.

Pár nappal A Dal előtt jókedvűen nyilatkozott az Origónak Tolvai Reni, azonban gyors kiesése után felettébb morózus lett. 

A nagyváradi énekesnő a színpadon csak mosolygott, de a színfalak mögött korántsem volt ennyire boldog. Kiesése után elviharzott az MTVA stúdiójából, és egyetlen médiumnak sem adott interjút. Később, közösségi oldalán adott hangot dühének, és A Dal felvételéből kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és bosszúból megosztotta azt az Instagramján - írta a Bors.

Schell JuditFotó: Csudai Sándor/Origo

„Ha fuck me van akkor fuck you back" - írta egy kommentben a Megasztár egykori nyertese, majd később törölte a posztot, és egy napig elérhetetlen volt.

A perpatvar oka, hogy Schell Judit így kommentálta az élő show-ban a fellépését: "Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának, vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát. Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye." A színésznő a színpadi mozgásban is talált problémát, le is pontozta, ez pedig már sok volt Tolvai Reninek.

UPDATE: Az énekesnő reagált a cikkekre, itt olvashatja el, hogy mit írt.

Itt meg tudja nézni a nótát, alább pedig szavazzon:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK