Singh Viki: Hálás vagyok az összes pofonért, amit kaptam

2018.02.07. 14:33

A napokban 32 éves lesz Singh Viki, de nem tart ott az életében, ahol korábban elképzelte. 

A születésnapjához közeledve merengett el azon, hogy hol tart az életében, álmairól és kudarcairól is vallott rajongóinak.

"Pár nap múlva 32 éves leszek...ma reggel azon kaptam magam, hogy nézegetem az arcomat a tükörben, és keresgélem az elmúlt 32 év nyomait...nem tudom...egyszerűen nem érzem az idő múlását! Amikor kislány voltam és a felnőttek kérdezgették mi leszek, ha nagy leszek, mik a terveim felnőttkoromra, akkor - őszinte leszek - a 32, de már a 25 is olyan elképesztő távolinak és soknak tűnt! Azt gondoltam, 25 évesen már minden álmom valóra válik, híres leszek, gazdag, lesz egy szép családom, gyerekeim (egy fiú és egy lány), lesz egy kertes házam medencével, és egy golden retrieverem...ehhez képest most 32 éves leszek és gyakorlatilag semmi nem valósult meg abból amit kicsi koromban terveztem, pedig akkor a 32 már konkrétan öreg kornak számított gyerek szemmel."

Forrás: Singh Viki

"Boldogabb vagyok, mint valaha, és bár az én életemben a siker és a boldogság nem jött könnyen (és nem ott tart még az életem amit célul tűztem ki), de egyetlen percet sem bánok! Nem bánom, hogy 17 évesen kiestem a Megasztárból, és be kellett járnom ezt a hihetetlen csodálatos szakmai utat! Hálás vagyok a vokalista és "vendéglátós" zenekaros munkáimért, mert alázatra tanítottak, mert muzsikára neveltek, mert az lettem, aki most vagyok, illetve ráléptem ezáltal arra az útra, ami az igazi célomhoz vezet! Boldog vagyok, hogy kijárhattam minden lépcsőfokot, hogy igazi zenészekkel dolgozhattam, és dolgozhatok! Hálás vagyok az összes pofonért, amit kaptam, mert erősítettek! Köszönöm az életemet, bárhol is tartok éppen!" - zárja a sorokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK