A Dal: újabb zsűritag reagált Tolvai Reni bosszújára

Tolvai Renáta Tolvai Renáta Tímea magyar énekesnő, a 2010-es Megasztár 5 győztese.
Tolvai Renáta Tímea magyar énekesnő, a 2010-es Megasztár 5 győztese.
Vágólapra másolva!
Frenreisz Károly kiállt Schell Judit mellett.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, A Dal legutóbbi adásában Schell Judit zsűritag nem kertelt, elmondta, hogy Tolvai Reni produkciója elég zavaros volt a kínai-vietnami rizsszedő kalapokkal, távol-keleti ruhákkal, semmi magyarosat nem talált benne, sőt a mozgást is kritizálta. A megbántott énekesnő eztán kigúnyolta saját oldalán a színésznőt, aki a műsor adott pontján hosszabban köhögött, majd pár „fuck"-ot is elhelyezett kommentben. Később törölte az egész posztot, magyarázkodott, alighanem megbánta, hogy visszavágott – vagy a menedzsere tette helyre.

Tolvai Renáta Forrás: Polyak Attila

Frenreisz Károly kiállt Schell Judit mellett, szerinte a kritika jogos volt, és nem megsértődni kell, hanem tanulni belőle. „Én fenntartom a jogot, hogy a zsűritagnak igenis el kell mondania a véleményét, és verseny lévén azt az előadónak el kell fogadnia.

Tényleg nem találtuk meg a magyar vonalat sem a dalban, sem a dal tartalmában, sem az előadásmódban, sem az öltözékben, sem a látványban, semmiben. Ettől függetlenül Renit nagyon jó énekesnek tartom, fergetegesen rappelt" – mondta a Borsnak a történtekről.

Itt szavazhat:

Szavazzon!

Jó volt Tolvai Reni?