Különleges duett jön A Dalban

Novák Péter
Novák Péter interjú a Királydombnál a Városligetben 2015 augusztus 14-én
Vágólapra másolva!
Február 10-én jön A Dal első elődöntője: a versenyprodukciókon kívül is lesz mit hallgatni, egy különleges duettre is számíthatunk.
Vágólapra másolva!

A Dal első, február 10-i elődöntőjében is lesz extra fellépő, a Kimnowak a Kaukázus frontembereként megismert Kardos-Horváth Jánossal ad elő egy közös dalt.

„Különleges felkérésnek teszünk eleget egy másik generációhoz tartozó fiatalemberrel közösen, akinek a szuverenitása, alkotói egyénisége és személyisége mindig közel állt hozzám. Jó viszonyban voltunk eddig is, de nem dolgoztunk együtt. Magam is meglepődtem, hogy milyen harmonikusan működtünk együtt” – mondta Novák Péter a közös munkáról.

Novák Péter Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Természetesen hetedik-nyolcadikos koromban sokat hallgattam a Kimnowakot, emblematikus zenekar volt. Sőt korábban már játszottam is a dalaikat, de a most szombati egészen különleges produkció lesz” – ígérte Kardos-Horváth.

Emellett persze a versenyprodukciókat is láthatjuk, a február 10-i adásban kilenc előadó lép fel, akik közül négyen juthatnak be a február 24-i döntőbe.