Alkesz szuperhősnő, muri az öregotthonban: készülő komédiák

Kristen Hensley és Jen Smedley az I Mom So Hard című websorozatban
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban mostanában ért véget a pilotszezon, a tévécsatornák az elmúlt hetekben sorra rendelték meg azokat a pilotokat, bemutatkozó részeket, amelyek alapján ősszel sorozat is indulhat. Idén feltámadhat két nyolcvanas évekbeli komédia, miközben Alec Baldwin leszbikus nőkről forgat, Christopher Lloyd bevonul az idősek otthonába, az Így jártam anyátokkal írója pedig újra romantikus történeten dolgozik. Ajánlunk pár izgalmas vígjátéki projektet.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államok öt országos csatornája, vagyis az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW idén összesen 74 pilotot rendelt eddig meg, ebből 45 drámai széria és 29 vígjátéksorozat nőheti ki magát. A drámai pilotok közül már korábban ajánlottunk tizenhármat, most ugyanannyi humoros, vagy legalábbis annak szánt projektet mutatunk be.

Abby's

Zooey Deschanel az Új csajban, amelynek alkotója már új projekten dolgozik Forrás: Fox

Az Új csaj és a Superstore alkotója, Josh Malmuth ezúttal San Diegóba viszi a nézőket, ott működik engedély nélkül a címbeli kocsma. A bárnak megvan a törzsközönsége, akik különös szabályokat alakítanak ki, hogy elkerüljék azokat a dolgokat, helyzeteket, amik más szórakozóhelyeken idegesítik őket.

Alec Baldwin új projektje

Alec Baldwin jól kitolt a kollégáival Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Az ABC először egyből sorozatot kért belőle, de aztán Alec Baldwin visszamondta a főszerepet, a csatorna pedig elállt az egész évados megrendeléstől, egyelőre csak a pilot jön tehát a projektből. A színész azért producerként továbbra is közreműködik a Feketék fehéren alkotója, Kenya Barris mellett, együtt mesélnek egy öregedő tévésztárról, aki összeköltözik leszbikus lányával és annak családjával: barátnőjével és örökbe fogadott gyerekükkel.

Bless This Mess

Lake Bell főszerepet kapott Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

Egy frissen összeházasodott pár egyszerűbb, átláthatóbb életet szeretne magának, ezért New Yorkból Nebraskába költözik – de természetesen teljesen mást találnak ott, mint amire számítottak. A készítő az Új csaj-ba is besegítő Elizabeth Meriwether, az egyetlen biztos szereplő pedig Lake Bell, ők ketten a Csak szexre kellesz című filmen dolgoztak már együtt.

Cool Kids

Vicki Lawrence visszatér a képernyőre Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

A készítők – Paul Fruchbom és a Felhőtlen Philadelphiá-ban látható Charlie Day – úgy mutatták be, mint egy középiskolai vígjátékot, csak épp hetvenéves szereplőkkel, a történet ugyanis három öregúrról szól, akik egy nyugdíjas közösség legmenőbb arcai, mígnem megérkezik közéjük egy lázadó asszonyság, aki a pozíciójukra tör. A trió tagjait David Alan Grier, Leslie Jordan és Martin Mull játssza, a női főszerepet Vicki Lawrence-re bízták.

Guess Who Died

Christopher Lloyd bevonul az idősek otthonába Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Coppola

Szintén idős emberek a főszereplői, a történet egy öregotthonban játszódik. A címéből (Tippelj, ki halt meg!) ítélve fekete humorú projekttel van dolgunk, a történet középpontjában egyébként Hector Elizondo figurája áll, ő egy visszavonult zenei producert alakít, akivel a sógornője, egy volt stewardess (Holland Taylor) is ott lakik az intézetben. Az igazi húzónév azonban a Vissza a jövőbe-filmek őrült dokija, Christopher Lloyd lesz.

Here Comes the Neighborhood

Új sorozat jöhet az Agymenők írójától is Forrás: Comedy Central/CBS

Az Agymenők-ért négy Emmy-díjra jelölt Jim Reynolds önálló projektbe kezd, executive producerként Aaron Kaplan (Családom darabokban, Válás) segít neki. A főszereplő egy nyitott, jó szándékú fickó, aki a középnyugatról Los Angeles egyik zűrösebb negyedébe költözik, ott azonban nem mindenki vevő a stílusára, a szomszédjai sem díjazzák a közvetlen modorát.

I Mom So Hard

Kristen Hensley és Jen Smedley az I Mom So Hard című websorozatban Forrás: YouTube/I Mom So Hard

Az azonos című websorozat tévés verzióját Michelle Nader készíti, aki legutóbb Az élet csajos oldalá-n dolgozott, korábban a Dharma és Greg-et, a Kerge város-t, a Férjek gyöngyé-t láthattuk tőle. A történet két csajról (Kristin Hensley és Jen Smedley) szól, arról, hogy a barátságukat miként őrizték meg a mellett, hogy feleség és anya vált belőlük.

Lapozzon, hátravan még hat izgalmas projekt!