Tökéletesnek tűnik Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata

133369660 Vertical MUSIC CELEBRITY SINGER SINGER-WOMAN BLUE DRESS COUPLE TUXEDO CEREMONY AWARDS AND DECORATIONS CEREMONIES SMILING ADOLESCENT FULL-LENGTH
Singers Selena Gomez and Justin Bieber arrive at the American Music Awards, in Los Angeles, California, on November 20, 2011. AFP PHOTO/VALERIE MACON / AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vágólapra másolva!
Selena Gomez és Justin Bieber újra összejöttek, már együtt nyaraltak az óceán partján.
Vágólapra másolva!

Tavaly novemberben röppent fel a hír, hogy Selena Gomez és Justin Bieber némi szünet után újra egymásra találtak, most pedig – már talán a Valentin-napra készülve – együtt is nyaraltak.

A pár 2011-ben Forrás: AFP/Valerie Macon

A People magazinnak nyilatkozó forrás szerint a pár Orange megyében, egy óceánparti luxushotelben töltötte a szombatot: együtt lazultak a medence partján, ölelkeztek az óceánt figyelve, éjszakára is maradtak. Másnap Gomezt már Disneylandben szúrták ki a barátaival, Bieber ekkor már nem volt vele.

A pár 2010 óta van együtt kisebb-nagyobb szünetekkel, mostanra állítólag mindketten megértek egy felnőtt kapcsolathoz, Bieber mindenben támogatja a barátnőjét, pszichiátriai kezelése idején is mellette állt. Nézze meg a People videóját a románcukról!