Bódi Sylvi szétosztotta a félmilliós bugyipénzt

2018.02.14. 11:32

Megunt fehérneműit árulta a neten Bódi Sylvi, a bevétel egy részét pedig jótékony célra fordította.

A modell a neten kezdte el árulni már nem hordott holmijait, a bevételből pedig félmillió forintot ajándékozott el, öt alapítványnak adott 100-100 ezret belőle. 

"Örülnék, ha ez a hír legalább annyi magazinban megjelenne, mint a múlthéten nagy port kavart, számomra is meglepetést okozó és új információkat tartalmazó fergetegesen színpadiasra lefestett vásárlásom, amiből természetesen fele sem igaz..." - írta, utalva arra, hogy több újság összehozta Szente Vajkkal.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Bódi Sylvi egy barátjával ajándékozott, közösen választották ki az alapítványokat. "Hogy miért tettük mindezt? Örömet és meglepetést szerettünk volna okozni és segíteni, kifejezve ezzel szimpátiánkat és adott esetben hálánkat. A Facebookos gardróbvásáros oldalam bevételének egy részét tehát adományként ajánlottam fel, s tudom, hogy jó helyre került a pénz. Köszönöm a barátomnak - aki szeretne anonim maradni - a partnerséget és a segítséget! Nem tudom, hogy ki a boldogabb: aki kapta, vagy aki adta. Leírhatatlanul jó érzés volt segíteni" - írta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK