Az elmúlt tíz év márciusi Playboy-címlaplányai

2018.02.19. 20:25

Kijött a Playboy márciusi címlapja, ennek alkalmából összeszedtük, hogy az elmúlt tíz évben kik voltak a márciusi playmate-ek. A cikkben lévő képre kattintva nézze meg galériánkat!

A Playboy kiadta márciusi címlapját, Jenny Watwood lett a legújabb playmate, róla itt nézhet meg egy hangulatos galériát

Ennek alkalmából egy másik galériában összeszedtük az elmúlt tíz év márciusi címlaplányait a 2008-as Ida Ljungqvisttel kezdve, aki egyben az 50. volt, aki elnyerte az év playmate-je címet – egyébként igen egzotikus nőszemély, anyja tanzániai, apja svéd. Alább egy fotó róla, arra kattintva nyílik a galéria:

A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: AFP/2011 Getty Images/Isaac Brekken

A Playboy címlapján és középső poszterén 1953 decembere óta rengeteg meztelen nő megfordult, az első Marilyn Monroe volt. A nyuszis magazin azonban 2016 márciusa óta fedetlen kebleket sem mutat, az utolsó sikamlósabb szám címlaplánya Pamela Anderson volt, aki e tekintetben a rekordot is tartja 14 megjelenéssel.

Az első olyan lapszám, amelyben ruhában tündököltek a nők, pont márciusra esett tehát, 2016-ban Ernest Hemingway dédunokáját, Dree Hemingwayt már csak felöltözve láthatták az olvasók – ellentétben a nő édesanyjával, Mariel Hemingwayjel, aki 1982-ben dobta le a textilt Hugh Hefner újságjának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK