Két kódolatlan tévécsatornát kap két hétre

2017-es sorozat a The Orville
Vágólapra másolva!
Két hétig kódolatlanul nézhetők a Paramount és Prime csatornák minden MinDig TV néző számára. Ez 750 ezer háztartást érint 2018. február 19. és március 4. között.
Vágólapra másolva!

A Viacom, valamint a TV2 Média Csoport Kft és az Antenna Hungária közötti megállapodások alapján február 19. és március 4. között kódolatlanul, előfizetés nélkül lesznek elérhetők a MinDig TV felhasználók számára a Paramount és Prime tévécsatornák.

A Prime kéthetes kódolatlan időszakában olyan nagy kedvencek is visszatérnek a képernyőre, mint a Váratlan utazás, a Charlie, majom a családban, A Klinika, az Álomhajó vagy épp az Anna. E mellett premier epizódokkal folytatódik a február 7-én elstartoló NCIS Los Angeles 9. évada, valamint a Gotham és a galaktikus kalandokat tartogató Orville is - írta a DTV News.

2017-es sorozat a The Orville

A Paramount kínálatában jön a legendás Keresztapa-trilógia első két epizódja, a Juliette Binoche és Johnny Depp nevével fémjelzett Csokoládé, az Olsen-ikrek megunhatatlan családi vígjátéka, a Kettőn áll a vásár.

A Paramount a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen, míg a Prime a B jelű multiplexen, a 17. programhelyen foghatók, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található.