14 év után válik a sztárpár

2018.02.19. 13:14

14 év házasság után elválik Rebecca Gayheart és Eric Dane, a gyerekek közös felügyeletén próbálnak megegyezni. A cikk alján szavazzon, kissé más témában!

Rebecca Gayheart és férje, Eric Dane válnak, előbbi 14 évnyi házasság után adta be a válópert, feloldhatatlan nézeteltérésekre hivatkozva. 

A pár abban egyetért, hogy a lányaiknak, a 2010-ben született Billie Beatrice-nak és az egy évvel később világra jött Georgia Geraldine-nak közös felügyeletre van szüksége, ennek hivatalossá tételét remélik a bíróságtól.

Tavaly júniusban még együtt volt a családForrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Gayheart a kilencvenes évek kedvelt színésznője volt, szerepelt például a Nekem 8-ban, a Kemény dió-ban, a Beverly Hills 90210 több részében, az utóbbi időben azonban inkább a gyereknevelés kötötte le az idejét, egy-két vendégszerepben láthattuk csak.

Dane a Bűbájos boszorkák-ban is játszott több epizódban, azonban a Grace kliniká-ban, dr. Mark Sloanként vált világszerte ismertté, jelenleg Az utolsó remény-ben láthatjuk.

Rebecca Gayheart és Eric Dane 2015-benForrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

A pár házassága korábban átvészelte azt is, hogy kikerült egy pikáns videójuk, amelyen a Miss Teen USA címet birtokló Kari Ann Peniche-sel láthatók meztelenül, majd a férj depressziójával is meg kellett küzdeniük.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK