Így néz ki manapság a Hazárd megye lordjai bombázója

Vágólapra másolva!
A sorozat egykor itthon is népszerű volt, Daisy Duke minimális farmersortjai, hosszú combjai miatt méltán lett népszerű Catherine Bach. Nézze meg képgalériánkat!
Vágólapra másolva!

Nézze meg a fotókat: előbb pár régi kép, nosztalgia végett, utána mutatjuk, hogy néz ki mostanság a színésznő, jó 30 évvel a sikerek után.

Daisy Duke
Daisy Duke
Daisy Duke

Catherine Bach 1974-ben kezdte a pályát Az éjjeliőr című filmmel, majd az itthon is szép nézettség mellett vetített Hazárd megye lordjai tette őt ismertté, felettébb jól mutatott falatnyi farmersortban, csizmában, kalapban, emlékezetes karakterré téve Daisy Duke-ot. 146 részben játszott, majd a The Dukes 20 epizódjában is szerepelt.

A Szerelemhajó két részében is felbukkant, de a kilencvenes évek közepétől ritkábban került képernyőre. Legutóbb a Nyughatatlan fiatalok szappanopera 54 részében találkozhatott vele a néző, ez már a 2010-es évben volt.

Daisy Duke
Daisy Duke
Daisy Duke

Magánélete nem alakult szerencsésen. Első férjétől elvált, majd két lánya lett második párjától. Ő Peter Lopez volt, ez zenei téren ügyködő ügyvéd, aki Michael Jacksont is képviselte hét éven át, de dolgozott a The Eagles-szel, Andrea Bocellivel, Michael Bubléval. 1990-ben lett Bach férje, de 2010-ben öngyilkos lett, fejbe lőtte magát.

A vidámabb percekről van két szexi videónk is: