Lagzi Lajcsi az otthonában fogadná a rajongókat

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi lakáséttermet nyitna, vacsora után zenélne a vendégeknek, más napokon pedig fiatal zenészeknek, színészeknek biztosítana fellépési lehetőséget.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi beszállna a vendéglátásba, saját ingatlanában hozna létre egy éttermet, ahol a vendégekkel beszélgetne is, a hét pár napján pedig ő maga zenélne nekik vacsora után.

"A vacsora után jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének. Valódi örömzenélésre készülök, hiszen más műfajokba is belekóstolok. Eddig az volt a mottóm, hogy én megyek a közönséghez, de szeretném, ha idővel ők jönnének majd hozzám" – mondta a Borsnak.

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos Forrás: TV2

"Idén már rengeteg lekötött fellépésünk van, és bár még mindig ugyanolyan lelkesedéssel állok színpadra, szeretnék valami olyat, amivel picit többet tudok adni a közönségnek. Még azt a színpadnyi, széksornyi távolságot is szeretném eltüntetni" – indokolta új kezdeményezését a zenész.

Az engedélyek megszerzése folyamatban, zajlanak az előkészületek, Lajcsi pedig már a műsorrendet tervezgeti. Azt mondta, saját produkcióira a csütörtököt, a pénteket és a szombatot szánná, hétfőn kabarét, vasárnap bábelőadást szeretne az étterembe vinni, a keddet és a szerdát pedig fiatal művészek kapnák.