Ha unja a tévés kínálatot, mondunk tíz új sorozatot márciusra

Josh Radnor a Rise-ban
Vágólapra másolva!
Jön a Grace klinika spin-offja, megismerhetjük Superman nagyapját, és a Dokik főszereplője, Zach Braff, valamint Donald Sutherland is visszatér. Egy illuzionista rendőrségi tanácsadónak áll, egy kiábrándult bérgyilkosból színészpalánta lesz, miközben az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyja, Josh Radnor ismét nagyot álmodik. Márciusban is érkezik pár izgalmas sorozat a képernyőre, ezekből mutatunk be tízet.
Vágólapra másolva!

Champions

Bemutató: március 8., NBC

Történet: Egy edzőterem jóképű tulajdonosa éli a világát, folyamatosan csinosabbnál csinosabb nőkkel randizgat, mígnem megjelenik középiskolai szerelme – egy tizenöt éves fiúval, akinek hősünk az apja.

Szereplők: A központi karaktert A munka hősei-ben látott Anders Holm játssza, a múltbéli nőt a The Mindy Project alkotója és főszereplője, Mindy Kaling.

Készítők: A hatszoros Emmy-jelölt Mindy Kaling az egyik alkotó is, régi szerzőtársával, a kétszeres Emmy-díjas Charlie Grandyvel együtt felelnek a sorozatért.

Deception

Bemutató: március 11., ABC

Történet: Krimisorozat egy bukott bűvészről, aki a rendőrségnél talál új munkát, ő lesz az első Los Angelesben, aki gyakorlott illuzionistaként nyújt segítséget a különféle bűnügyek felgöngyölítésében.

Szereplők: A főszerepet Jack Cutmore-Scott kapta, őt sorozatok közül eddig csak a Cooper Barrett's Guide to Surviving Life-ban láthattuk, az egyik mellékszereplő viszont a nála jóval gyakorlottabb és ismertebb Vinnie Jones lesz.

Készítők: Az alkotó a Mindörökké és a Chuck producere, Chris Fedak, az egyik executive producer pedig Greg Berlanti (A zöld íjász, Flash, Supergirl), ők ketten A holnap legendái-n már dolgoztak együtt.

Rise

Bemutató: március 13., NBC

Történet: Egy angoltanárt ismerhetünk meg, aki a középiskolájában átveszi a színjátszó kört, remélve, hogy ezzel örökre megváltoztatja a diákok életét.

Szereplők: Az Így jártam anyátokkal egykori főszereplője, Josh Radnor ezzel a sorozattal tér vissza a képernyőre, mellette többek között Rosie Perez, Damon J. Gillespie, Ted Sutherland és Joe Tippett is megjelenik.

Készítők: Jason Katims (Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci, Vásott szülők) és a Hamilton's America-ért felelős Jeffrey Seller.

Instinct

Bemutató: március 18., CBS

Történet: Egy egykori CIA-ügynök ma már krimiszerzőként és egyetemi professzorként tengeti mindennapjait, a New York-i rendőrség azonban a segítségét kéri egy ügyben, miután egy sorozatgyilkos az ő könyveiből merít ihletet.

Szereplők: A férjem védelmében Eli Goldja, Alan Cumming a Shameless – Szégyentelenek-ben is látott Bojana Novakovic hívására tér vissza régi munkájához, egykori mentorát Whoopi Goldberg alakítja.

Készítők: A széria James Patterson egyik könyvén, a Murder Games-en alapul, a Nagymenők és a Luxusdoki producere, Michael Rauch ültette át a képernyőre.

Krypton

Bemutató: március 21., Syfy

Történet: A sci-fi sorozat a címbeli bolygón játszódik, két generációval azelőtt, hogy megsemmisült, és a későbbi Supermant a Földre kellett menekíteni.

Szereplők: A központi karakter Superman nagyapja, Seg-El, őt Cameron Cuffe alakítja, mellette például Georgina Campbell és Ian McElhinney is megjelenik.

Készítők: David S. Goyer, aki eléggé otthonosan mozog a szuperhősök világában, a Batman: Kezdődik! óta több ilyen témájú filmet írt.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is bemutatunk öt sorozatot!