Anyja meghalt, a szemét kilőtték, most őt is elföldelték

Walking Dead
Vágólapra másolva!
Főszereplőt veszített a Walking Dead.
Vágólapra másolva!

Négy nappal az epizód sugárzása után talán már nem spoiler, főleg, hogy minden, tévésorozatokkal foglalkozó oldal tele van vele: szegény Carlt tényleg kinyírták a készítők, annak ellenére, hogy több spekuláció is napvilágot látott arról, hogyan tudná túlélni. Az egyik legjobb az volt, hogy van valami a vérében, ami immunitást ad neki, így megroggyant egészségi állapotban, de marad a sorozatban.

Forrás: AMC

Ezzel lett is volna valami motivációja, missziója a csapatnak, el kellett volna juttatni Carlt egy nagyvárosba, egy speciális klinikára, hogy megtalálják az ellenszert, amitől nem lesz zombivá egy megharapott ember. Friss levegőt, új helyszíneket hozna a hanyatló formában lévő szériának egy városban játszódó évad, mert kezd roppant unalmas lenni, hogy vidéken, nagyjából ugyanabban az erdőben hadakoznak nyolc éve.

De Carl végül nem élte túl.

Miután apját elveszítette, majd megtalálta, anyja meghalt. Sorra veszített el bajtársakat, cimborákat, a szemét kilőtték, majdnem ott maradt. Végignézte, hogy alázzák meg többször apját, majd végül megharapta egy zombi, és egy fél epizódot kapott a búcsúra. Ha hozzávesszük, hogy Carl egy posztapokaliptikus világban nőtt fel, rettenetes mennyiségű emberi gonoszság miatt szenvedve, gigantikus zombihordák között, szinte állandó menekülésben, akkor megállapíthatjuk, hogy kalandos, de nem túl jó élete volt. Pár fotóval búcsúzunk tőle.

Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC

Szavazzon!

Mely magyar (sorozatban is játszó) színésszel randizna?