Durvul Hódi Pamela és Berki Krisztián harca

Berki Krisztián, Hódi Pamela, Natasa Zselyke
Vágólapra másolva!
Hódi Pamela és Berki Krisztián továbbra is nyilvánosan üzenget egymásnak.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián közösségi oldalán üzent Hódi Pamelának, miután a modell azt nyilatkozta, hogy bírósághoz fordul gyermekük elhelyezése miatt, jogi úton fékezné meg exét. A posztot aztán a műsorvezető törölte, de a modell gyorsan reagált rá - továbbra is sértetten, a nagy nyilvánosság előtt.

Mint írja, ha meghazudtolva érzi magát, akkor kiáll és elmondja az igazát. Négy pontba szedve reagált Berki állításaira, többek közt azt írja, hogy "az utolsó két ügyvéd általi megbeszélésre nem jött el, csak az akkori ügyvédje volt jelen, akinek nyilván a feladata volt továbbítani az ügyfelének, hogy a bírósághoz fordulok, mivel a kéréseik finoman fogalmazva felháborítóak voltak.Tehét nem volt titok a lépésem."

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzésből kiderül, hogy egy táblázatban osztották be a napokat, hogy mikor kivel van a kislányuk, de szerinte ez bármikor módosítható. "Ez a bizonyos táblázat az Én ötletem volt, Én logisztikáztam ki, azonban nem lett hitelesítve. Nati érdekében bármikor módosítható, mivel tapasztaljuk Mi is, hogy mi lenne a legjobb Natinak!

de Én ismerem a lányomat, Én vagyok vele mióta megfogant, és ha Én úgy érzem hogy Krisztián olykor felelőtlen (nem írok konkrétumokat, mert nem célom , rosszabb helyzetbe hozni )akkor változtatni fogok!" - írja.

"Gyámügyhöz fordulni??? Gyámügyhöz nem ilyennel kell fordulni, hanem egy bizonyos videóval és egyéb rossz döntésekkel, de semmi baj. Nem kívánom a továbbiakban kiadni a magánéletem! Befejeztem! Ameddig hazugság van állítva, addig cáfolni és érvelni fogok az igazam mellett! Hallgattam öt évig. Ennek vége" - zárja a bejegyzést.