Találtak pár szexi űrlényt, viszik őket Roswellbe

66th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank1 Topics VERTICAL USA International Landmark California City Of Los Angeles Television Show Red Carpet Event Christine Baranski Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Best Buy Theate
LOS ANGELES, CA - AUGUST 25: Lily Cowles (L) and actress Christine Baranski attend the 66th Annual Primetime Emmy Awards held at Nokia Theatre L.A. Live on August 25, 2014 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Alakul a Roswell friss változata, öt új szereplő csatlakozott a projekthez. 
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a CW feltámasztja az eredetileg 1999 és 2002 között futott Roswell-t, amely a híres ufóbalesetre alapozva mesél el egy fiktív történetet egy földi nő és egy űrbeli fiú szerelméről.

A női főszereplőt már korábban megtalálták Jeanine Mason személyében, a szerelmét a True Blood, A sötétség kora és az Egyszer volt, hol nem volt színésze, Nathan Parsons fogja játszani.

Nathan Parsons Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ethan Miller

Parsons szerepét, Maxot az eredetiben Jason Behr alakította, de már a két másik földönkívüli származású fiatalt is megtalálták, Katherine Heigl egykori karakterét Lily Cowles, Brendan Fehrét pedig Michael Vlamis veszi át.

Lily Cowles Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

A projekthez frissen csatlakozott Heather Hemmens és Tyler Blackburn is, előbbi a főszereplő csaj legjobb barátnőjét fogja alakítani, utóbbi egy Közel-Keletről hazatért katonát játszik majd.