Kulcsár Edina és párja a lánykérés részleteiről mesélt

Kulcsár Edina interjú origo tévé
Kulcsár Edina interjú. 2018.01.15 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina megkérte a párja, nem sokkal azután, hogy bejelentették, kisbabát várnak. A modell és Csuti a Mokkában meséltek a lánykérés részleteiről.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina számított rá, hogy párja hamarosan eljegyzi, mint mesélte, a baba érkezésétől függetlenül is tervezték, hogy összeházasodnak. A lánykérést a születésnapjára időzítette Csuti, ott volt az egész család, mikor megkérte a modell kezét.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

"Egy dolgot tartottam fontosnak, hogy azok az emberek, akiknek mi nagyon sokat köszönhetünk, azok jelen lesznek. Mindenféle extrém helyzetet, az ilyen szép meg olyan szép dolgokat, ami csak a külvilágnak szól, elengedtem. Elvittem a kis csajaimat ebédelni a születésnapomra, van egy hely, ahol mindig össze szoktunk ülni" - mesélte.

A leves kikérése után belekezdett monológjába, de nagyon izgult, remegett a hangja, a keze. "Levertem a villát, a kanalat. Amikor el akartam kezdeni mondani, akkor megjelent egy bohóc az étteremben, aki a gyerekekkel kezdett foglalkozni. Na, mondom, ez őrület. De nagyon jól sikerült" - mondta Csuti a Mokkában.

A baba nemét egyelőre nem árulták el, az esküvő pedig valószínűleg 2019-ben lesz.