Túltolt sorozatok, amelyeket korábban kellett volna lezárni

Két pasi - meg egy kicsi
Vágólapra másolva!
Szinte minden sorozatnál van olyan pont, amikor a legelhivatottabb rajongó is azt mondja, hogy ez időhúzó, semmitmondó epizód volt, csak az időmet rabolta. De mi a helyzet akkor, amikor egy netalántán több évadon keresztül ez megy? A nézettség nagy úr, a showrunnerek pedig a sokadik rókabőrt is képesek lenyúzni kedvenceinkről, hiába fulladt már ki az alapanyag. Ennek szellemében jöjjön néhány olyan széria, amit hamarabb kellett volna lezárni. Cikkünk több oldalas, lapozzon!
Vágólapra másolva!

The Walking Dead (2010 - )

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata kétségtelenül túl van a legszebb napjain, erről árulkodik a folyamatosan zuhanó nézettség és durván lepontozott epizódok. Sajnos nincs ezen mit csodálkozni, Rick és csapata kalandjaiból szinte minden izgalom és feszültség kiveszett. Az örök körforgás mára borzasztóan elcsépeltnek hat: hőseink menedéket keresnek, megtalálják, beilleszkednek, jön a tragédia, menekülés.

Forrás: AMC

A hatodik évadtól kezdve jött a mélyrepülés, amiben voltak még remek pillanatok, de az ominózus, évadzáró cliffhanger sokaknál kiverte a biztosítékot. A hetedik szezonban megérkezett a TWD univerzumának legkarizmatikusabb és legkegyetlenebb gonosza, Negan, de neki is csak momentumai voltak, vannak.

Az igazi mélypont a jelenleg is futó, nyolcadik évad, melyben hiába sok az akció, hiába próbálkozik sokkoló halálesetekkel felkelteni a figyelmet, már csak legyinteni lehet rá. Sürgősen le kéne zárni a sorozatot és menteni a menthetőt, de ez sajnos nem fog bekövetkezni. Mi több, érkezik a kilencedik évad, és ki tudja, hol van még a vége?

Lapozzon, van még pár sorozat a feketelistánkon!