Énekesek mennek az M2 Petőfi TV sorozatába

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi a Holnap tali Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként lesz látható a március 19-én induló ötödik évadban.
Vágólapra másolva!

Holnap Tali (@holnap_tali) által megosztott bejegyzés,

A Holnap tali! sorozat szereplőgárdája két új, friss énekhanggal és személyiséggel erősít. Tóth Andi legutóbb a Válótársakban játszotta Scherer Péter és Balsai Móni lányát, most viszont szerepelhet és énekelhet egyszerre. „Nagyon örültem, hogy felkértek Lara szerepére. A SunCity - a Holnap tali!-musical óta érdekel a sorozat, többek között, mert az előadásban két dalomat is játsszák. Nekem egyébként ez egy új kihívás, hiszen

emellett pedig örülök, hogy a színészi és énekesi ambícióimat is kiélhetem. Izgalmas a forgatás, mindenki nagyon aranyos és kedves, jó lesz" – mondta az első forgatási napja után.

Holnap Tali (@holnap_tali) által megosztott bejegyzés,

Ezzel a sorozat a zenei vonal erősítésére is rákapcsolt, hiszen Kovács Gyopár, Benji, Patocska Olivér, Johnny K. Palmer mellett már, Andit is hallhatjuk majd énekelni a Holnap Tali! sorozatban. Látható még Szabó Győző, Csonka András, Pavletits Béla, Szabó Erika, Erdélyi Timea, a stáb időközben Szatmári Attila és Juhász Levente személyében a SunCity musical színészeivel is kiegészült.

Holnap Tali (@holnap_tali) által megosztott bejegyzés,

Az ötödik évad március 19-én napi online részekkel indul, péntek esténként pedig 50 perces Holnap talit láthatnak a nézők az M2 Petőfi TV műsorán.