Az utolsó pillanatban szállt el az 50 millió az Áll az alkuban

2018.03.13. 22:20

Pár perccel a vége előtt reális esélye volt Péternek az 50 millióra, de hamar 1, majd félmillió lett belőle.

Már csak 3 táska volt benn: az 50 milliós, a 8 milliós és egy 1 milliós, azaz igen jól (sőt, csodálatosan) állt a március 13-i adásnap játékosa.

Ekkor balszerencsésen kilőtte az 50 milliós pakkot, majd érkezett egy 2,9 milliós ajánlat az „igazgató úrtól." Mivel korábban már volt egy 4 milliós ajánlat is, erre is nemet mondott Péter, aki eztán hosszan elemezte, mi is lehet a jó megoldás.

Forrás: TV2

Sok beszédnek sok az alja, a végén rossz számot mondott be, kilőtte a 8 milliót is – így lett a majdnem 50 millió forintból 1 millió mindössze pár perc alatt.

Forrás: tv2

Az excentrikus fiú még azon morfondírozott, hogy az újrajátszás lenne talán a legjobb, de sikerült még rátalálnia a felezőre, így a végén lett 500 ezer a jussa, pedig egy karnyújtásra volt a nagy vagyon.

Túljátszotta

"Péter igazán színes egyénisége volt a játéknak, nem lehetett nem észrevenni. Mégsem játszott jól, meg akart felelni valamilyen fajta külső várakozásnak ahelyett, hogy önmagát adta volna. Persze sokszor ez a 23 éves fiatalok sorsa, keresik önmagukat a világban. Nincs is ezzel semmi baj. Még az sem baj, hanem valami más, hogy nem fogadott el egy 4 milliós ajánlatot, a táskájában 1 millió volt, de azt is elfelezte a 23-sal. Önmagáról viszont sokat megtudott ezen az estén" - vélekedett  a műsorvezető Gundel Takács Gábor az adást követően.

Friss cikkeink