Az utolsó pillanatban szállt el az 50 millió az Áll az alkuban

Áll az alku
Vágólapra másolva!
Pár perccel a vége előtt reális esélye volt Péternek az 50 millióra, de hamar 1, majd félmillió lett belőle.
Vágólapra másolva!

Már csak 3 táska volt benn: az 50 milliós, a 8 milliós és egy 1 milliós, azaz igen jól (sőt, csodálatosan) állt a március 13-i adásnap játékosa.

Ekkor balszerencsésen kilőtte az 50 milliós pakkot, majd érkezett egy 2,9 milliós ajánlat az „igazgató úrtól." Mivel korábban már volt egy 4 milliós ajánlat is, erre is nemet mondott Péter, aki eztán hosszan elemezte, mi is lehet a jó megoldás.

Forrás: TV2

Sok beszédnek sok az alja, a végén rossz számot mondott be, kilőtte a 8 milliót is – így lett a majdnem 50 millió forintból 1 millió mindössze pár perc alatt.

Forrás: tv2

Az excentrikus fiú még azon morfondírozott, hogy az újrajátszás lenne talán a legjobb, de sikerült még rátalálnia a felezőre, így a végén lett 500 ezer a jussa, pedig egy karnyújtásra volt a nagy vagyon.

Túljátszotta

"Péter igazán színes egyénisége volt a játéknak, nem lehetett nem észrevenni. Mégsem játszott jól, meg akart felelni valamilyen fajta külső várakozásnak ahelyett, hogy önmagát adta volna.

Nincs is ezzel semmi baj. Még az sem baj, hanem valami más, hogy nem fogadott el egy 4 milliós ajánlatot, a táskájában 1 millió volt, de azt is elfelezte a 23-sal. Önmagáról viszont sokat megtudott ezen az estén" - vélekedett a műsorvezető Gundel Takács Gábor az adást követően.