Milliókkal károsították meg a TV2 műsorvezetőjét

Vámos Erika
Vágólapra másolva!
Vámos Erika fut a milliói után, egy vállalkozó becsapta, és nem fizeti vissza neki a kapott előleget. Egy beázás következtében szinte mindene tönkrement, a javítással megbízott ember pedig felszívódott. A TV2 műsorvezetője több károsulttal is felvette már a kapcsolatot, közösen próbálják visszaszerezni a pénzüket.
Vágólapra másolva!

Vámos Erikának egy beázás miatt fel kell újítania lakását, tönkrementek a bútorai, de a javítással megbízott vállalkozó eltűnt az előleggel, 3 és fél millió forinttal. A műsorvezető azóta mást bízott meg a munkával, de maga köré gyűjtötte a többi károsultat, és együtt próbálják meg visszaszerezni a pénzüket.

Forrás: Vámos Erika / Facebook

"Sajnos hiába van ügyvéd által aláírt papírom arról, hogy a vállalkozó elismeri a káromat, és megígéri, hogy visszafizeti a pénzemet, egyelőre ez nem történik meg" - mondta a hot!-nak, és azt is elárulta, hogy a férfi előzetes letartóztatásba került.

"Nemcsak magamért, hanem azért a több száz károsultért is, akiktől a gyanúsítás szerint hozzám hasonlóan előleget vett fel kétszázezer és két-három millió forint közötti értékben ez az illető, de a munkát nem végezték el" - mesélte.