Négy kórházban is vizsgálták Boros Lajost

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Veszélybe került Boros Lajos  májusra kitűzött szívbillentyűműtétje. A rádiósnak közel két hónapja kikötötte orvosa, öt kilót kell híznia a beavatkozás előtt, de ez a tervezettnél lassabban megy neki.
Vágólapra másolva!

"Eddig csak egyet sikerült, de ezt is nagy sikerként élem meg" - mondta a Blikknek a Boros. A lap szerint nem biztos, hogy meg tudják műteni a rádióst, bár nagy szüksége lenne a beavatkozásra.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Szerencsére remek emberekkel, sőt, kiváló szakemberekkel vagyok körülvéve, akikben feltétel nélkül bízom. Három-négy kórházban is végeztek rajtam vizsgálatokat, hogy a billentyűműtét előtt alaposan átnézzenek. Majdnem minden fájdalommal járó vizsgálatot, legyen az egy cső ledugása a torkomon vagy a gerincfolyadékom megcsapolása, altatásban végeztek. Máshogy nem is egyeztem volna bele, mert kicsit már elegem van a fájdalomból. Az altatásból arra ébredtem, hogy vicces stand-upokat nyomok az egybegyűlt betegeknek, betegszállítóknak és ápolóknak. Talán össze kéne állítani egy kórházas humorestet, ha ilyen nagy sikerem van!" - mesélte.