Dallos Bogi Pápai Jocival kezd

Vágólapra másolva!
A 7kor Nálam! Dallos Bogi lakástalkshow-ja: az M2 Petőfi TV műsorvezetője már a sorozat második évadát készíti online, azonban tévében most, március 19-én debütál a műfaj és a fél órás műsor.
Vágólapra másolva!

Március 19-én, az első adás vendége Pápai Joci, akitől megtudhatjuk, hogy mi történt az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtt 10 perccel, de kiderül az is, hogy mit rejtett a hangszeren kívül a gitártáskája tizenévesen. Joci vall az igaz szerelemről, a lelkiismeretről, családról és karrierről, valamint arról, hogy a mai napig nem tudja könnyek nélkül elénekelni az Origót.

A beszélgetésből kiderül, hogy egy pillanat alatt rájött, hogy kivel akar csavarogni 30-40 éven át. Beszél a lelkiismeretről és arról, hogy ki Magyarország legjobb kamuangol énekese, és megtudjuk, hogy a gitár még mindig a legrövidebb út egy lány szívéhez. Kiderül, hogy imád játszani, és ha lehetne, akkor folyton ezt tenné.

7kor Nálam! – Dallos Bogi műsorát március 19-től minden hétfőn 21.05-től elsőként az M2 Petőfi TV műsorán, majd a csatorna YouTube oldalán láthatják a nézők.