60 millió forintos óradíjért dolgoznak a tévének ezek a gyerekek

Stranger Things
Vágólapra másolva!
Jelentős fizetésemelést kaptak a színészek a Stranger Things harmadik évadjára, a gyerekszereplők egy epizódért már 250 ezer dollárt vihetnek majd haza.
Vágólapra másolva!

A Stranger Things eléggé bejött a nézőknek és a kritikusoknak is, így a Netflix nem fukarkodott, a következő, harmadik évadra megemelte a szereplők gázsiját: iparági források szerint a gyerekszínészek fizetése tizenkétszeresére nőtt az előző szezonokhoz képest.

A sorozatban látott gyerekek ezentúl 250 ezer dollárt, nagyjából 61 millió forintot fognak kapni egy körülbelül 50 perces epizódért. Vagyis Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) és Noah Schnapp (Will) biztosan ennyit vihet haza – az Elevent alakító Millie Bobby Brown valószínűleg még ennél is többet, de erről nincs hivatalos infó.

Millie Bobby Brown (jobbra) külön kategória Forrás: Netflix

Bár a gyerekek viszik a hátukon a sorozatot, Winona Ryder és a Hopper seriffet játszó David Harbour még náluk is többet, 350 ezer dollárt kap epizódonként az új szerződés szerint, míg a tinédzsereknek, Natalia Dyernek (Nancy), Charlie Heatonnak (Jonathan) és Joe Keerynek (Steve) meg kell elégedniük részenként 150 ezerrel.