Juliette Lewis is beszállt az új Csajokba

2018 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank3 Vanity Fair Oscar Party ARRIVAL Oscar Party Wallis Annenberg Center For The Performing Arts Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04: Juliette Lewis attends the 2018 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Juliette Lewis is benne lesz a Csajok alkotójának, Lena Dunhamnek az új sorozatában, a Camping-ben.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk korábban, a Csajok alkotója és főszereplője, Lena Dunham Jenni Konnerrel közösen készíti az HBO-nak a nyolcrészes Camping-et, amely egy azonos című brit sorozaton alapul.

A történet középpontjában egy férfi áll, aki a 45. születésnapját egy kempingezős hétvégével ünnepelné, a táborhelyen azonban a felesége mellett más nők is feltűnnek, akik egymással rivalizálva teszik próbára a pasi házasságát.

Juliette Lewis március elején Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

A férjet David Tennant, a feleséget Jennifer Garner játssza, hozzájuk csatlakozott frissen Juliette Lewis. Valószínűleg a férfi körül legyeskedő hölgyek egyikeként fog feltűnni, a karakteréről annyit lehet biztosan tudni, hogy sok mindenbe belekezd, de nemigen visz végig semmit, többek között könyvelőként, reiki guruként és DJ-ként is kipróbálta már magát.