Kitálalt a leszbikus szerető: ismert párja öngyilkossággal fenyegetőzött

Vágólapra másolva!
Hamarosan kiderül, ki is az a leszbikus magyar színésznő, aki nyolc évig tartó élettársi kapcsolatban volt kedvesével, Krencsey Hellával. A két éve húzódó történetből bírósági ügy lett, aminek a közeljövőben megtartják az első tárgyalását.
Vágólapra másolva!

Krencsey Hella a Mokkában elárulta, hivatalból le kell folytatni a bírósági ügyet, azért a nyolc évnyi bántalmazásért, lelki és fizikai terrorért, amit átélt egykori szeretője mellett, de reméli, mihamarabb pont kerülhet a bírósági ügy végére.

Forrás: tv2

Krencsey Hella szerint egykori párja soha nem volt annyira népszerű, mint most, és úgy látja, sokan elfogultan állnak az ügyhöz, azzal támadják, hogy csak le akar járatni egy ismert színésznőt. Még nem árulta el, hogy kiről van szó, de hangsúlyozta, hogy 8 évig élt bántalmazó kapcsolatban, erre jött még rá 2 év, mióta húzódik az ügy.

Egy éve nem beszéltek

Tavaly májusban beszéltek utoljára, elmondása szerint egykori párja hol öngyilkossággal fenyegetőzött, hol azt mondta, hogy többet nem akarja látni.

Sajnálja, hogy több olyan színésznő belekerült a történetbe a találgatások miatt, akiket ez nem érint, azt azonban továbbra sem mondja el, hogy kiről van szó, ki volt a párja - szerinte exe kiállhatott volna, és elmondhatta volna, hogy róla van szó. Úgy gondolja, egykori párjának még jól is jöhet az ügy, szerinte még több embert fog érdekelni, ha van egy kis vihar körülötte.

Szavazzon!

Melyik volt a kedvenc (1997 előtti) sorozata? Öt szavazatot is leadhat!