16 év után visszatér a gyilkossággal vádolt műsorvezető

Horizontal
British entertainer Michael Barrymore arrives at Ealing Magistrates court in London on December 7, 2011. Barrymore attended court charged with possession of cocaine and being drunk and disorderly following an early-morning car collision on November 22. AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA / AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA
Vágólapra másolva!
Michael Barrymore visszatér arra a csatornára, ahonnan 2002-ben kirúgták, miután egy holttestet találtak a medencéjében.
Vágólapra másolva!

A britek egykor igen kedvelt komikusa és műsorvezetője, a sokáig mellőzött Michael Barrymore visszatér korábbi anyacsatornája, az ITV képernyőjére, ő is megszólal egy húsvétkor adásba kerülő dokumentumfilmben.

A férfi más hírességekkel együtt idézi fel pályatársa, az 1995-ben meghalt Larry Grayson munkásságát, akivel több műsorban szerepeltek közösen.

Michael Barrymore 2011-ben, tárgyalásra menet Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

Barrymore-t 2002-ben rúgták ki az ITV-től, miután a medencéjében találták meg Stuart Lubbock holttestét, akinek alkohol és drog is volt a vérében, illetve a végbélnyílása körül is voltak sérülések. A halál oka a boncolás szerint fulladás volt, de érthető módon a tévést is kapcsolatba hozták az esettel.

Ezzel együtt csak 2007-ben tartóztatták le, majd kellő bizonyíték hiányában szabadon engedték, a rendőrség azonban csak 2016-ban tisztázta hivatalosan – ám azóta sem nagyon láttuk a képernyőn.