Tápai Szabinával jól kitoltak, sok milliót bukik

2018.03.23. 09:24

Feltörték a 102 ezer követővel bíró Instagram-fiókját, törölték az összes képet, videót és a profilt is.

Valakinek nem tetszett a bő 102 ezer követővel rendelkező, de alapvetően ártalmatlan profil, és minden tartalmat törölt róla. Tápai Szabina válogatott kézilabdázó, több műsorban is celebkedett, feltűnt az Édes életben, az Extrém Activityben is. Új oldalt nyitott, itt az új képe:

Kucsera-Tápai Szabina (@tapai.szabina) által megosztott bejegyzés,

A sztárok, celebek közösségi oldalai nem csak a magamutogatásról szólnak, konkrét anyagi veszteséget okoz, ha elveszíti valaki a jogot a Facebook-, Twitter,- Instagram-fiókja fölött. Ha valakit több tízezren követnek, az már kereskedelmileg érdekes, számottevő, így reklámokat helyezhet el az adott médiaszemélyiség – erre már rengeteg példa van itthon, elég megnézni Kasza Tibor és Horváth Éva oldalait.

FRISS: Kiss Ramóna 164 ezer követőt veszített

A reklámból befolyó összeg napi 50-100 ezer forint is lehet, de a határ a csillagos ég, a követők számától és az adott influencer marketingerejétől függően. Ha egy sztár, celeb csillogó, szép autó mellett fotózkodik, követője szinte biztos lehet benne, hogy szponzor tolta alá, persze benzinkártyával megtámogatva, ha pedig egy fotón látványosan örül egy kávénak, egy csizmának, akkor is jobb gyanakodni.

Friss cikkeink