Bemutatták az Antonio Banderas főszereplésével készült Picassót

Antonio Banderas who plays "Pablo Picasso"attends National Geographic's European premiere screening of "Genius: Picasso" on Thursday, March 22, 2018 in Málaga, Spain.  (Photo by Alvaro Cabrera/ Getty images for National Geographic)
Vágólapra másolva!
Albert Einstein után Pablo Picassót helyezi középpontba a National Geographic sorozata, a Géniusz. A második szériát a dél-spanyolországi Malagában mutatták be a nemzetközi sajtónak, a premieren ott volt többek közt a festőt alakító Antonio Banderas, és a fiatalabb énjét játszó Alex Rich.
Vágólapra másolva!

Malaga 1000 fős színháztermében mutatták be a National Geographic sorozatának második szériáját, a Picasso életéről szóló Géniusz első epizódját.

A vörös szőnyegen bevonultak az alkotók és a szereplők, a premieren ott volt a háromszoros Golden Globe-jelölt Antonio Banderas, a festő fiatal énjét játszó Alex Rich, és megjelent többek közt Samantha Colley és Poppy Delevingne, akik Picasso szerelmeit alakítják. Ott volt az ünnepélyes bemutatón TR Knight, Seth Gabel, Sebastian Roché, Jordi Molla és Ken Biller showrunner is, a sztárokat rengeteg érdeklődő várta a belvárosban.

A második széria színészei Forrás: NatGeo
Antonio Banderas és Alex Rich, Picasso megformálói Forrás: NatGeo
Antonio Banderas a rajongók körében Forrás: NatGeo
Samantha Colley a premieren Forrás: Origo

A Géniusz második évada nemcsak Picasso munkásságát, hanem a kusza magánéletét is bemutatja, a jelenetek egy részét Budapesten vették fel. Szentendrén is forgattak, a város a korabeli Párizs Montmartre negyedét "alakítja" a sorozatban: a forgatáson készült fényképekből a Szentendrei Tavaszi Fesztivál programjaihoz kapcsolódóan fotókiállítást rendeznek, ami márc. 28. és április 30. között ingyenesen megtekinthető a P'Art Moziban.

A Géniusz: Picasso sorozat április 22-én 20 órakor dupla epizóddal debütál a National Geographic csatornán.