Sztárok, akik megpróbálták tönkretenni mások karrierjét

New Year's Eve celebrations at New York's Times Square Horizontal
Mariah Carey performs during New Year's Eve celebrations in Times Square on December 31, 2016 in New York. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS
Vágólapra másolva!
Természetesen a sztárok esetében is beszélhetünk szakmai féltékenységről, sőt nem egy hírességről tudunk, aki a tettek mezejére is lépett, megpróbálta szabotálni riválisa karrierjét. Volt, aki simán csak lesújtóan nyilatkozott kollégájáról, más kompromittáló hangfelvételt tett közzé, de olyan is akadt, aki komoly pénzeket fizetett azért, hogy a másik évekig ne kapjon munkát. Íme, pár meredek sztori a sztárvilágból!
Vágólapra másolva!

Robert Downey Jr.-nak nagyon kellhetett a pénz

A Nyomulj és nyerj!-ért Oscarra jelölt Terrence Howard, az Empire jelenlegi főszereplője Robert Downey Jr.-nak lehetett a bögyében, a második Vasember-filmben ugyanis a szerepét már Don Cheadle vette át. Howard eredetileg három részre írt alá, mindegyikre megállapodtak egy bizonyos összegben is, az első film viszont akkora siker lett, hogy a producerek azt mondták Howardnak, akár nélküle is meg tudják csinálni, ha nem fogad el kisebb gázsit.

Robert Downey Jr. és Terrence Howard a Vasemberben Forrás: Kobal / The Picture Desk / AFP

A színész szerint Downey Jr. keze volt a dologban, ő nyúlta le a pénzét, egyúttal ki is fúrta a produkcióból – pedig eredetileg Howard segített neki megszerezni a főszerepet. Hoppon maradt emberünk természetesen azonnal felhívta a kollégáját, aki aztán csak három hónappal később csörgött vissza neki.

Lapozzon, minden oldalon új sztori következik!