39 kilóra fogyott a luxusfeleség, anorexia miatt nem evett

Celeb vagyok ments ki innen Köllő Babett Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Köllő Babett
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett, 15 éves volt, amikor anorexiával küzdött. Étkezési zavarát komoly segítséggel tudta csak legyőzni, tinédzser éveit megkeserítette a betegsége.
Vágólapra másolva!

A Feleségek luxuskivitelben szereplője először beszélt tinédzserkori betegségéről, a Story magazinnak mesélte el, hogy bár 20 éve küzdött anorexiával, ma sem elégedett a testével.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Imádtam balettozni. De azt mondták a tanáraim, hogy fogynom kellene. Ma már tudom, maximum két kilóra gondoltak, de ez a rosszul értelmezett tanács elindított bennem valamit, elkezdtem éheztetni magamat, és fogyni" - mondta a lapnak.

Babett 39 kilósra fogyott,reggelire és vacsorára mindössze egy fél brióst evett, ebédre pedig csak egy almát fogyasztott, amit hashajtóval egészített ki. Szülei hiába próbálták jobb belátásra bírni, nem hallgatott rájuk, és nem volt hajlandó többet enni.

"A szüleimnek persze feltűnt, de nem hallgattam rájuk, hogy egyek. Ők hétvégente az ételekbe, amiket bepakoltak nekem a kollégiumba, étvágygerjesztőt tettek, de semmilyen hatással nem volt rám. Fenyegetőztek, ha nem eszem, kivesznek az iskolából, de nem értek el vele semmit sem" - mesélte.