Sok százezer UPC Direct-előfizető fog meglepődni

tévés illusztráció
Vágólapra másolva!
A UPC Direct újrarendezi néhány csatorna helyének kiosztását: azok az előfizetők, akik rendelkeznek UPC Direct mediabox berendezéssel, április 6-tól észlelik a változást.
Vágólapra másolva!

Az új csatornasorrend a minőséget helyezi előtérbe. Összesen 7 csatorna helye változik: a TV2 a Light TV csomagban, az RTL Spike, a Paramount, az M3 és a Comedy Central a Medium TV, valamint a Nick Jr. és a Comedy Central Family a Plus HD TV csomagban - közölte a szolgáltató.

A változás semmilyen egyéb tevékenységet nem igényel a mediabox berendezéssel rendelkező előfizetők részéről. Azonban azon ügyfeleknek, akik saját vevőkészülékkel rendelkeznek, érdemes újrahangolást végezniük, hogy továbbra is élvezhessék a csatornák műsorkínálatát – ehhez igény esetén online vagy telefonon a UPC Direct ügyfélszolgálatán kapnak segítséget.

A listázott csatornahelyek kizárólag a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékekre érvényesek. A saját vevőkészülékkel rendelkező előfizetők a hu.upcdirect.com oldalon találják meg a hangolási instrukciókat.

A Nick Jr. csatornahelye már április 3-án megváltozott. Szintén kedd óta az előfizetők az MTV Europe helyén a Viacom magyar nyelvű zenecsatornáját, az MTV Hungary-t érhetik el. A teljes lista a csatornahely-változásokról az alábbi összefoglaló táblázatban található.

Forrás: UPC