Átverés miatt dühöng Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári a Pappa pia forgatásán
Vágólapra másolva!
Kamujegyeket árulnak egy internetes portálon Korda György és Balázs Klári koncertjére - saját oldalukon hívják fel a rajongók figyelmét, hogy ne dőljenek be a csalóknak.
Vágólapra másolva!

"2018. május 6-án nem lesz koncertünk Debrecenben! Kérjük, hogy ne üljenek fel a csalóknak!" - írta oldalára a Korda házaspár, miután megtudták, hogy kamujegyeket árulnak a nevükkel. Az énekesek nem tudják, hány gyanútlan embert károsítottak meg az egyenként nagyjából tízezer forintba kerülő, hamis belépőkkel.

Forrás: InterCom

"Ez borzasztó! Nem hittem a szememnek, amikor megláttam, de bevallom, először egy debreceni partnerünket hívtam fel, aki rákérdezett, és visszaigazolta, ilyen fellépésről szó sem volt. Mélységesen megdöbbent, hogy ilyen aljas módon akarnak kihúzni pénzt azoknak a zsebéből, akik szeretik a dalainkat. Sajnos, hallottam már ilyenről, de mégis más, amikor a saját nevét olvassa az ember egy ilyen csaló honlapon" - mondta Balázs Klári a Blikknek.

"Hihetetlen, de most ránk jár a rúd. Nemrég a banki adatainkat próbálták megszerezni csalók. Első látásra hivatalosnak tűnt a levél, de rögtön gyanút fogtam, mert az volt benne, hogy ha nem adjuk meg ismét az adatainkat, akkor nem tudunk majd pénzt utalni az interneten keresztül. Rögtön hívtam a banki ügyintézőt, aki a lelkemre kötötte, semmilyen körülmények között se válaszoljunk erre a levélre" - tette hozzá a lapnak az énekesnő.