Erotikus fotózásra kérték fel Mádai Vivient

Mádai Vivien, Mádai Vivi, TV2, műsorvezető. Interjú, portré. 2017.05.30 Budapest
Fotó: Csudai Sándor
Mádai Vivien, Mádai Vivi, TV2, műsorvezető. Interjú, portré. 2017.05.30 Budapest Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Mádai Vivien sokáig elégedetlen volt a testével, de mostanra sikerült elfogadnia magát. Korábban felkérték egy erotikus fotózásra, de nemet mondott, úgy érezte, lelkileg nem elég felkészült a feladatra.
Vágólapra másolva!

"Nagyon kishitű vagyok, a mai napig dolgozom rajta, hogy át tudjak törni a saját gátjaimon, de úgy érzem, mára sikerült elfogadnom magamat. Volt már a nyuszis magazin részéről megkeresés korábban egy erotikus fotósorozat miatt, de nemet mondtam rá. Óriási megtiszteltetés már a felkérés is, de nem hiszem, hogy lelkileg készen állnék egy ilyen szintű feladatra, ehhez túl szégyellős vagyok" - mondta a Borsnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nyilvánosság előtt nem meztelenkedik, de otthon abszolút nyitottan kezelik a meztelenség kérdését. "Én a fiammal a lehető legnyíltabban kommunikálok a témában, egészséges kereteken belül természetesen. Nem bujkálunk vagy takargatjuk magunkat előtte, de vannak határok. Ez is az élet része, és fontosnak tartom, hogy Zénó minél nyitottabb legyen a világra, ebben a szellemben nevelkedtem én is" - mondta a lapnak.